Visoki poslovni rezultati i preduzetničko stvaralaštvo uz zapaženu društvenu ulogu i odgovornost, samo su neki od kriterijuma, kojima se žiri Media Inventa rukovodio prilikom izbora kandidata za nosioca priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“. U okviru projekta „Put ka vrhu“, na svečanosti u Kulturnom centru Gornji Milanovac, 15. oktobra 2020,  ugledno priznanje dodeljeno je Zoranu Stankoviću, generalnom direktoru Elektromontaže Kraljevo.

Povelja i zlatnik sa likom Miše Anastasijevića, umetnički rad Ljubiše Mančića, akademskog slikara iz Beograda, na predlog Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Moravičkog i Raškog okruga, još jedno je u nizu priznanja direktoru naše kompanije, ovog puta za „stvaralački doprinos izgradnji i jačanju prosperiteta u regionu Raškog i Moravičkog upravnog okruga“.

Projekat je nasto u cilju praćenja, prepoznavanja i afirmacije energije pojedinaca i organizacija koje svojim rezultatima rada unapređuju poslovnu klimu regiona i razvoj društva u celini. Prestižno priznanje inspirisano delom Miše Anastasijevića, poznatog  trgovca i velikog dobrotvora iz 19. veka, ustanovljeno je 2000. godine u Srbiji, a od 2016. i na teritoriji Republike Srpske i BiH.

Za realizaciju projekta zaslužni su: Media Invent, Privredna komora Vojvodine i Univerzitet u Novom Sadu, uz logističku podršku Privredne komore i Unije poslodavaca Srbije i medijskog pokrovitelja  RTV Vojvodina.

Na ovogodišnjoj jubilarnoj proslavi rada Media Inventa i projekta „Put ka vrhu“, domaćini su bili: profesor dr Radovan Pejanović iz Novog Sada, predsednik žirija i Radovan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milnovac.

Nagrada za preduzetnički i vizionarski duh Zorana Stankovića, pored istrajnosti i predanosti u kontinuiranom otkrivanju novih mogućnosti i podizanju standarda poslovanja i unapređenja privrede i društva, čini korak više na spirali uspeha koja ima nesumnjivu tendenciju rasta i razvoja. Cenjeno priznanje generalnom direktoru naše kompanije, čiji rad uz poslovne uspehe odlikuje i visoka etičnost i humanost, predstavlja putokaz za budućnost i obavezuje na istrajnost, a sve nas čini ponosnim što smo podrška i deo tima koji dokazano korača „putem ka vrhu“.