27. Novembar 2019. godine

Kraljevo, Srbija

Nagrada regionalnog poslovnog lidera na planu upravljanja i rukovođenja

  Odlukom komisije za nagrade PKS-Regionalne privredne komore Moravičkog i Raškog upravnog okruga, direktoru Elektromontaže Kraljevo, Zoranu Stankoviću, dodeljena je nagrada regionalnog poslovnog lidera, na planu upravljanja i rukovođenja što je doprinelo poslovnom uspehu Elektromontaže d.o.o. Kraljevo u 2019. godini.

13.  jun 2019. godine

Vrnjačka Banja, Srbija

Elektromontaža na regionalnom 34. Savetovanju CIGRE

Kompanija Elektromontaža je učestvovala na regionalnom 34. savetovanju CIGRE, održanom u Vrnjačkoj Banji u periodu od 02 – 06. juna.

Cilj savetovanja je da okupi naučne i stručne radnike, organizacije u svrhu razmene novih znanja i iskustava u oblasti nauke, elektroprivrede, a posebno u transportu električne energije. Na kompanijskoj prezentaciji Elektromontaža je ugostila veliki broj afirmisanih partnera i saradnika, gde je imala priliku da ih upozna sa projektima u toku koji predstavljaju inovaciju na našem tržištu.

Pročitaj više

Na kompanijskoj prezentaciji Elektromontaža je ugostila veliki broj afirmisanih partnera i saradnika, gde je imala priliku da ih upozna sa projektima u toku koji predstavljaju inovaciju na našem tržištu:

• Izgradnja 110kV kablovskog voda TS Kruševac 1 – TS Kruševac 3

• Izgradnja 110kV dalekovoda PRP Košava pravac Vršac

Zahvaljujemo se kolegama Milanu Aleksiću, Aleksandru Jankoviću i Nikoli Manojloviću na održanim prezentacijama i prenetim iskustvima sa implementacije navedenih projekata.Nakon prezentacije, druženje je nastavljeno u neformalnom obliku uz koktel na štandu Elektromontaže.

Elektromontaža je još jednom pokazala da tradicionalno podržava stručne skupove iz oblasti elektroenergetike.

 

01. oktobar 2018. godine

Kopaonik, Srbija

Elektromontaža Kraljevo na 11. manifestaciji CIRED

Kompanija Elektromontaža Kraljevo je učestvovala na 11. manifestaciji CIRED, održanoj 24 – 28. septembra 2018. godine na Kopaoniku.

Nacionalni komitet CIRED Srbije je međunarodna konferencija za elektrodistribuciju, kao i vodeći forum za susrete svih istaknutih stručnjaka iz elektrodistributivnih organizacija, elektrotehničkih fakulteta i instituta, projektnih, izvođačkih i proizvodnih organizacija sa teritorije Srbije i regiona.

Pročitaj više

Kompanija Elektromontaža je imala priliku da okupi i zainteresuje svojom prezentacijom veliki broj posetilaca i partnera (preko 140 ) i detaljnije ih upozna sa bogatim iskustvom naše kompanije, aktivnim projektima i budućim strategijama. Nakon prezentacije, druženje se nastavilo na štandu Elektromontaže uz koktel i prijatnu atmosferu.