Pobedom na 56. Kupu Srbije, odbojkaška ekipa „Ribnice“ iz Kraljeva, po prvi put nakon četiri decenije ponovila je uspeh iz 1978. kada je slavni tim poneo titulu prvaka  Kupa tadašnje Jugoslavije.

Na nedavno završenom turniru u finalnu protiv Radničkog iz Kragujevca, kraljevački „Musketari“ su odlučnom igrom, ne štedeći snagu, odneli pobedu na radost i ponos svih Kraljevčana, osvojili prestižni trofej i titulu prvaka Kupa Srbije u sezoni 2020/21.

Slavljeničku radost sa članovima Kluba podelili su svi koji su svojom verom i podrškom omogućili stabilnu organizaciju i pripreme igrača koje su dovele do uspeha. Ne krijući zadovoljstvo postignutim rezultatima, na prijemu kod predsednika Opštine grada Kraljeva dr Predraga Terzića, naglašeno je uverenje da su ovakvi podvizi uvek rezultat zajedničkih napora i zalaganja u kojima šira društvena zajednica igra nezamenljivu ulogu. U tom smislu i bezrezervna podrška i pomoć grada kao i istaknutih privrednih subjekata na čelu sa kompanijom Elektromontaža, doprineli su sjajnim rezultatima u ovoj sezoni.

Da je osvojeni trofej samo početak puta ka novim pobedama, složili su se svi, uvereni da je i san o tituli nacionalnog šampiona ostvariv u danima koji su pred nama. U dubokom uverenju da promovisanje sporta u lokalu vodi napretku čitave zajednice i podiže ugled naše kompanije, mi u Elektromontaži ostajemo verni našoj „Ribnici“, spremni da i u budućnosti pomognemo i više i pružimo još snažniju podršku „trofejnom klubu“ pred kojim su nove pobede i još bolji rezultati.

Čestitamo Odbojkaškom klubu Ribnica na osvojenoj tituli!

Hvala vam na velikoj radosti koju ste nam priredili i osećaju ponosa što smo istinska podrška i deo tima koji nezaustavljivo napreduje ka novim uspesima!