EGYÜTT ÉPÍTJÜK

A SIKERT

 

Legyen Ön is csapatunk tagja és biztosítsa magának a lehetőséget a legjobb szakmai fejlődéshez.

Az Elektromontaža az egyik legnagyobb elektroenergetikai létesítmények kiépítésével foglalkozó vállalat Szerbiában és azon kívül.

A csapatunk több mint 200 alkalmazottat számlál, szakképzett, tehetséges és szorgalmas embereket, akik hozzájárulnak a vállalkozásunk fejlődésének hajtóerejéhez.

Az Elektromontaža kft. Kraljevo egy vállalat amley több mint 60 éve az elektroenergetikai piacon tevékenykedik. Mára a régió egyik vezető vállalataként működik az elektroenergetikai létesítmények kiépítése területén, és a megnövekedett munkamennyiség és az új piacok megnyitása miatt pályázatot hirdet különböző pozíciókra. Az aktív pályázatokat az “Aktív hirdetések listája” szöveg alatt láthatja.

Aktív hirdetések listája

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ha úgy gondolja, hogy megfelel a fenti követelményeknek és szeretne a csapatunk tagja lenni, küldje el szakmai önéletrajzát (CV) elektronikus formában az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a következő címre: hr@elektromontaza.rs