Let the power flow

Építőipari és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó cég az energiaiparban
Részletesebben

KIK VAGYUNK MI

AZ ELEKTROMONTAŽA  Kraljevo a régió egyik vezető villamosenegria-építő vállalata.

Megalapítása az 1963-as évhez köthető, mint az „Szerbia Villanygazdasága” állami vállalat különleges vállalata, amelynek a feladata az elektromos energia elosztására szolgáló infrastruktúrák kiépítése és fenntartása volt.

Az Elektromontaža gazdag története legnagyobb mértékben az országos áramelosztó hálózat korszerűsítéséhez kapcsolódik, szakértelmét, szolgáltatás – és termékportfólióját dinamikusan igazította az alapítója által megtapasztalt fejlesztési ambíciókhoz és kihívásokhoz.

MIVEL FOGLALKOZUNK

Energetikai megoldásaink a következő üzleti területeket fedik le: gépészet, transzformátorállomások, távvezetékek, víz- és hőerőművek, testreszabott megoldások a felhasználók kérelmeivel összhangban, energetikai szolgáltatások és termelés, közlekedési infrastruktúra és beszerzés.

különböző feszültségű állomások

km energetikai távvezeték

km kisfeszültségű hálózat

Az Elektromontaza az 1963-as alapításától kezdődően folyamatosan építette nevét mint megbízható partner az elektromos energiai infrastruktúra megbízható partnereként. A szerzett tapasztalatokkal és az iparág korszerű trendjeihez való alkalmazkodás képességével folyamatosan fejlesztjük kapacitásunkat annak céljából, hogy ügyfeleink minden szükségletét kielégítsük.

Éppen ezért a tervezéstől a kivitelezésig és karbantartásig terjedő teljeskörű szolgáltatások mellett saját gyártósorokat fejlesztettünk ki transzformátorállomásokból és acélrácsoszlopokból, a legújabb műszaki szabványok szerint gyártva.

Az általunk kínált termékeket és szolgáltatásokat a legmagasabb globális technológiai szabványok szerint gyártjuk és szállítjuk, ügyelve arra, hogy a tevékenységeink minden területén megőrizzük megszerzett hírnevünket.

Erősen motivált emberekből álló csapatot alkalmazunk, és befektetünk a továbbfejlesztésükbe és képzésükbe, azzal a szilárd meggzőződéssel, hogy ügyfeleink elvárásait meghaladó szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

 

Tudományos tapasztalat

Tapasztalt mérnökeink olyan szaktudással rendelkeznek amely lehetővé teszi számukra, hogy minden kihívásra megoldást találjonak az elektromos rendszertervezés területén.

Bővebben 

Transzformátor állomások

Gazdag tapasztalatokra tettünk szert és a legjobb megoldásokat választottuk ki amik a transzformátorállomások késztermékként történő szállítására vonatkoznak.

Bővebben 

Távvezetékek

Folyamatos energiaellátást biztosítunk stabil és megbízható felső- és földalatti vezetékek segítségével

Bővebben 

Vízerőművek és hőerőművek

A sok éves tapasztalat és megszerzett tudás hozzájárult ahhoz, hogy az elmúlt öt évben víz- és hőerőművekkel kapcsolatos munkákban vettünk részt.

Bővebben 

Testreszabott megoldások a felhasználók kérelmeivel összhangban

A portfóliónk erőssége lehetővé teszi, hogy testreszabott energiamegoldásokat kínáljunk a különféle iparágakban tevékenykedő ügyfeleink számára.

Bővebben 

Laboratóriumi szolgáltatások és termelés

Az elmúlt ötven év során szerzett tapasztalat segít alkalmazkodni a korszerű iparági trendekhez és fejleszteni a képességeinket az ügyfeleink igényeinek kielégítése céljából.

Bővebben 

Közlekedési infrastruktúra

A közlekedési infrastruktúra kiépítésének bővülése, a meglévő utak rekonstrukciója és az új utak, autópályák és vasutak kiépítése miatt, elfogadtuk a kihívást a saját fejlesztésünkben a közlekedésmérnöki terület kereten belül.

Bővebben 

Beszerzés

Teljeskörű támogatást és szakértelmet biztosítunk az anyagok beszerzése során, amellyel segítünk ügyfeleinknek a megfelelő döntés meghozatalában az ár és minőség arányát illetően.

ELŐNYEINK

 

Képzett munkások és szakértők

 

 

 

60-godina-hu
Az Elektromontaza óriási tapasztalatra tett szert annak köszönhetően, hogy 1963 óta aktívan részt vesz a szerbiai villamosenergia infrastruktúra fejlesztésében és fenttartásában. Ez a tapasztalat különös előnyt jelent a különféle kihívások megértésében a tervezésre, kiépítésre, üzemeltetésre és fenntartásra vonatkozóan.

A keményen dolgozó munkatársaink mögött állunk, akik ugyanolyan lelkesek, amikor az ügyfeleink bizalmáról, valamint az igényeikhez és különböző követelményeikhez való alkalmazkodásról van szó. A neves globális beszállítókkal együttműködve, az eredményeink a megszerzett tapasztalat és az ügyfélorientáció kombinációját tükrözi.

PARTNEREINK

Együtt többet elérünk
Részletesebben
 

A vállalkozásunkban kulcsfontosságú, hogy megmutassuk, méltóak vagyunk az ügyfél bizalmára és kivételesek vagyunk az üzlet minden szegmensében.

 

Büszkék vagyunk az állami és magánszektrohoz tartozó beruházókból és ügyfelekből álló hosszú listára, akik bizalmat szavaztak nekünk több mint ötven éve, a tevékenységünk kezdetekor.

REFERENCIÁK

Szerbiában a villamosenergiai-létesítmények kiépítésének, javításának és karbantartásának területén, egyik vezető vállalatként, a 60 éves történelmünk során, több ezer kilométernyi távvezetéket és megfelelő mennyiségű transzformátorállomást újítottunk fel és építettünk ki, amelyek árammal látják el az országunk nagy részét.

Több mint 3500 acélrácsoszlopot gyártottunk, több mint 30.000 vasbeton oszlopot szállítottunk és szereltünk be.

Csak az elmúlt tíz évben több mint 850 km villamosvezetéket építettünk ki ( 10 kV-tól 110 kV-ig), több mint 1000 km alacsonyfeszültségű hálózatot és több mint húsz 400 kV és 220 kV OHL kapcsolást a transzferállomásig.

Büszkén hangsúlyozzuk a referenciáink irigylésre méltó skáláját, az eredményeinket, valamint az erőfeszítést amelyet közösen teszünk annak érdekében, hogy kiválóan teljesítsünk a munkánk során.

Távvezeték 2×110 kV Alibunár alállomás

Távvezeték 2×110 kV Alibunár alállomás

TÁ Belgrád 41

TS Beograd 41

Šarani alagút

Šarani alagút

Generátor megszakító szállítása beszerelési szolgáltatással

Generátor megszakító szállítása beszerelési szolgáltatással

Kragujevac beruházások

Kragujevac beruházások

TS Košava alállomás, Szélerőmű telep

TS Košava alállomás, Szélerőmű telep

Hírek