Savremeno poslovanje, u uslovima permanentnih tržišnih transformacija,  podrazumeva adaptibilnost i brzo prilagođavanje promenama radi iznalaženja najboljeg modela koji obezbeđuje stabilnost i održivi rast privrednih subjekata. Elektromontaža Kraljevo, kao jedan od lidera na polju energetike, svoju poziciju duguje upravo dosadašnjem uvažavanju tržišnih okolnosti uz neprekidno ulaganje u optimizaciju i unapređenje unutrašnjih resursa i poslovnih procesa. Nedavno postignut dogovor aktuelnih vlasnika o preuzimanju većinskog paketa udela   „Elektromontaže doo Kraljevo“  od strane „Energotehnike – Južna Bačka doo Novi Sad“, obezbeđuje okvir za ispunjenje razvojnih ambicija obeju kompanija u uslovima liberalizacije, do skoro konzervativnog, tržišta energetike.

Proces vlasničke  transformacije za obe kompanije predstavlja značajan razvojni potencijal zasnovan na udruživanju resursa i to, ne samo u pogledu kapitala i finansija, već i u domenu znanja i stručnih kompetencija zasnovanih na dugogodišnjem iskustvu, čiji se sinergetski efekat sa razlogom može okarakterisati dodatnom vrednošću za obe kompanije.

Kvalitet,  bezbednost i poverenje, koji su bili garant dosadašnjeg uspešnog rada, biće i nadalje naš imperativ. Ojačani i spremni za nove izazove, hrabro se okrećemo zajedničkoj budućnosti i predstojećim poslovnim pobedama!