Na svečanosti u kraljevačkoj bolnici, u prisustvu gradonačenika i drugih uglednih zvanica uručene su zahvalnice mnogobrojnim donatorima koji su tokom protekle godine pružili dragocenu pomoć kraljevačkom zdravstvenom centru.

Kao jedna od vodećih kompanija regionalne privrede, Elektromontaža Kraljevo je i ovog puta dokazala svoju privrženost visokim moralnim načelima, što ju je uvrstilo među ovogodišnje dobitinike priznanja za iskazanu humanost i prijateljsku podršku u borbi protiv korona virusa.

Opšta bolnica „Studenica“, poput većine zdravstvenih ustanova suočenih sa velikim brojem zaraženih, našla se tokom prošle godine pred izazovima čije je rešavanje zahtevalo visok stepen saradnje i jedinstva celokupne zajednice. To jedinstvo je dokazano spremnošću firmi, nezavisnih udruženja i pojedinaca da, u okviru svojih mogućnosti, pruže podršku zaposlenima u  Kovid bolnici koji su na svojim plećima podneli najveći teret pandemije.

Prepoznajući potrebe zdravstvenih radnika, Elektromontaža je na ime pružanja usluge demontaže, isporuke i ugradnje niskonaponske opreme za napajanje objekta, donirala deset regulatora pritiska sa protokomerom. Zahvaljujući tome, znatno je podignut nivo tehničke opremljenosti bolnice i obezbeđena bolja i efikasnija nega pacijenata.

Prepoznavanje problema sa kojima se šire okruženje suočava i preduzimanje inicijative  za njihovo rešavanje deo su strateškog koncepta Elektromontaže, koja svoje poslovne rezultate bazira, između ostalog, na društvenoj odgovornosti i saradnji sa sredinom u kojoj obavlja svoje primarne aktivnosti, na uzajamnom poverenju i negovanju zajedničkih vrednosti.

Zahvalnica za solidarnost potvrđuje ispravnosti naše poslovne politike. Ispunjeni ponosom, spremni smo da, i u narednim godinama osluškujemo potrebe društva i činimo sve što je u našoj moći zarad boljeg i kvalitetnijeg života naših sugrađana.