Pravoslavna Crkva danas obeležava veliki praznik, svetu Velikomučenicu Marinu, u narodu poznatu kao Ognjenu Mariju. Zaposleni u kompaniji Elektromontaža Kraljevo danas su sečenjem slavskog kolača proslavili Ognjenu Mariju. Svečanost je bila prilika i za sumiranje rezultata postignutih između dve slave.

„Između dve slave možemo da se pohvalimo pre svega članstvom u Maneks Grupaciji, u međuvremenu Elektromontaža je postala član Maneks Grupe, što nam otvara prostore za nova poslovna tržišta i nove poslovne poduhvate“, izjavio je generlni direktor Elektromontaže, Dražen Pjeranović.

Preuzimanjem većinskog vlasništva Elektromontaže od strane kompanije Maneks Grupe, doprinelo je ostvarenju ambicioznih ciljeva. Najveća Mađarska energetska kompanija MVM Group potpisala je strateški ugovor sa Maneks Grupom u okviru koje posluju kompanije Energotehnika – Južna Bačka iz Novog Sada i Elektromontaža Kraljevo, vodeće energetske kompanije u Srbiji i regionu.

„S obzirom da smo u prethodnom periodu bili prisutni u regionu i negde se nametnuli kao lideri, zajedno sa Južnom Bačkom definitivno želimo da potvrdimo našu poziciju i proširimo naše poslovanje unutar granica Evropske Unije. To je upravo iskorak u pogledu pozicioniranja na tržištu Mađarske, da zajedno sa novim partnerima, osvajamo i nova tržišta“, dodao je Pjeranović.

Svim zaposlenima u kompaniji, slavu je čestitao i predsednik Maneks Grupe, Dragoljub Zbiljić, poželevši im da po ugledu na svoju zaštitnicu svetu Marinu, sa verom i vrednim radom savladaju svaku prepreku i nastave da daju svoj doprinos uspehu kompanije.