Podržavajući Nacionalnu strategiju razvoja sporta, kompanija Elektromontaža ima dugu tradiciju doniranja sredstava sa željem da doprinese stvaranju što boljih uslova za razvoj sporta. Kompanija se do sada zalagala za afirmaciju ne samo popularnih kolektivnih sportova kao što su: košarka, rukomet, fudbal i odbojka, već se pokazala i kao značajan promoter stonog tenisa, skijanja, bowlinga, auto-moto i karting sporta.

Svojim donacijama Elektromontaža doprinosi nesmetnom radu sportskih klubova počev od ulaganja u infrastrukturu do pomoći pri organizaciji sportskih događja i finansijske podrške klubovima za učestvovanje na međunarodnim turnirima.

Sa željom da obezbedimo dugoročan razvoj i napredovanje odbojke na našim prostorima, ponosni smo sponzori OK „Vojvodina“ iz Novog Sada. Odbojkaškom klubu kontinuirano obezbeđujemo sredstva za troškove takmičenja, zakupa sportskih objekata, troškove putovanja i zakupa stanova za igrače, troškove ishrane smeštaja na putovanjima, isplate ličnih primanja igrača, članova stručnog štaba i stalno zaposlenih radnika.

Vodeći računa o deci i mladima i značaju sporta za njihov rast i razvoj, podržavamo pionirske klubove finansiranjem troškova turnira, takmičenja mlađih selekcija i zakupa sala za treninge.

Poslednje dve godine donirali smo sredstva lokalnom rukometnom klubu RK „Sloga KV“ za organizaciju međunarodnog rukometnog turnira za mlade „Trofej grada Kraljeva“ povodom manifestacije Kraljevdan i klupske slave Sveti Simon Monah, a u cilju promocije sporta i samog grada Kaljeva.