Kontinuiran profesionalni razvoj rukovodećeg stafa, kao preduslov za poslovni napredak organizacije, neodvojiv je od usavršavanja na ličnom planu. Prepoznajući potrebu za unapređenjem ličnih veština, a sa ciljem jačanja sposobnosti uspešnog upravljanja, članovi menadžmenta naše kompanije, početkom marta 2020. završili su razvojni program “7 navika veoma uspešnih ljudi”.

Program obuke kompanije Methodes, zasnovan je poznatoj metodologiji za razvoj liderstva I upravljačkih veština Stivena Kavija, autora jedne od najuticajnijih poslovnih knjiga 20-og veka.

Trening primene „7 navika veoma uspešnih ljudi“ vodi jačanju ličnosti i ispoljavanju ljudskih i profesionalnih potencijala pojedinca i poboljšanju produktivnost u poslovnoj sferi i postizanju uspeha i zadovoljstva u društvenom i svakodnevnom privatnom životu.

Dokazani sistem, baziran na usvajanju preporučenih navika uz istovremeno preispitivanje sopstvenih principa, vodi izgrađivanju ličnosti sa liderskim kapacitetima. Time se podstiče proaktivnost I produktivnost na rukovodećim pozicijama kao i osećaj odgovornosti za planiranje I sprovođenje poslovnih projekata.

Kao nosilac vizija i promene u načinu upravljanja, menadžment Elektromontaže,  na opšte zadovoljstvo, i nakon obuke, promenom paradigme I primenom naučenih principa upravljanja,  nastavlja da obezbeđuje optimalno I efikasno funkcionisanje sistema.

Vođen načelom da je “vizija bez akcije  – jednodnevni san, a akcija bez vizije – noćna mora”, upravljački tim sprovodi poslovnu strategiju po kojoj svi zaposleni imaju jasnu I nedvosmislenu predstavu o sopstvenom mestu i ulozi u procesima koji donose razvoj I napredak kompanije u celini.