Kompanija Elektromontaža d.o.o. Kraljevo vodi računa o tome da njeni proizvodi

i usluge budu bezbedni i visoko kvalitetni.

Poštujući domaće i međunarodne propise, kompanija vodi računa i o svojim zaposlenima pružajući im sve neophodne uslove za bezbedan i normalan rad. O tome svedoči i nedavno obnavljanje voznog parka, koje je preduzeto zbog povećanog obima posla. Tako je Elektromontaža d.o.o. Kraljevo nedavno obnovila svoj vozni park kupujući sedam novih vozila marke FIAT 500L. Iz dugogodišnje saradnje sa firmom iz Kragujevca, rezultiralo je opredeljenje za istaknutim brendom.

“ Sve u cilju kako bi se obezbedili bolji uslovi za naše zaposlene budući da je priroda našeg posla takva da smo angažovani na projektima koji su dislocirani širom Srbije i zahteva se velika mobilnost. Tako da naši zaposleni na tim projektima, inženjeri, poslovođe, monteri, predstavljaju mobilne ekipe koje mogu da odgovore svim radnim zadacima. To su pre svega automobili marke FIAT 500L što je posledica naše dugogodišnje saradnje sa fabrikom u Kragujevcu. Naručili smo sedam automobila. Moram takođe da napomenem da smo i pre toga naručili terenska vozila, baš zbog rada na tim objektima koji nisu lako pristupačni, dva vozila DACIA DUSTER sa pogonom na sva četri točka, koji mogućavaju pristup nepristupačnim terenima“, istakao je generalni direktor, Dražen Pjeranović.

Pomenuta vozila će osigurati veću motivaciju i ažurnost zaposlenih u Elektromontaži, olakšavajući im rad na terenu bilo o kojoj udaljenosti da je reč. Na taj način, zaposleni će biti u mogućnosti da odgovore svakom zadatku blagovremeno i efikasno.