Svečana sednica povodom Kraljevdana, dana Grada Kraljeva i ovog  7. oktobra, bila je prilika da se zaslužnim pojedincima i organizacijama uruče nagrade i prizanja. Diploma zaslužnog građanina dodeljena je Zoranu Stankoviću, generalnom direktoru kompanije Elektromontaža Kraljevo,za učinjena humana dela i doprinos u radu i razvoju društvene zajednice.

Nesumnjivi rezultati u pogledu osavremenjivanja i jačanja  proizvodnih kapaciteta u oblasti svoje primarne delatnosti,  potvrda su dobre  razvojne strategije Elektromontaže zasnovane na principima moderne tržišne  ekonomije čiji neizostavni deo čini i plan podrške lokalnoj zajednici. Kao prvi čovek ove uspešne kraljevačke firme, Zoran Stanković je pokazao ne samo izuzetnu  stručnost, već i istrajnost  na putu  unapređenja i osavremenjivanja proizvodnih kapaciteta uz kontinuiran rad na  dugoročnom razvoju i napretku šireg okruženja. Njegova posvećenost poboljšanju kvaliteta u sferi  javnog i društvenog života grada Kraljeva prepoznatljiv  je primer društvene odgovornosti koja se ogleda u mnogobrojnim humanim akcijama u cilju pomoći najugroženijima, podršci mladima, razvoju sporta, kulture i umetnost.

Diploma zaslužnog građanina je priznanje za iskazanu visoku svest o potrebama na nivou lokala i nesebičnoj posvećenosti i  zalaganju za poboljšanje kvaliteta u svim sferama života i  razvoju grada Kraljeva u celini.

To je priznanje čoveku koji je svoju lidersku poziciju u kompaniji prepoznao kao mogućnost da sa najvišeg mesta pokaže kako se na visokim etičkim normama gradi međusobno poverenje, voli I promoviše grad na način kako to čini Zoran Stanković, generalni direktor naše kompanije.