Projekat „Znanjem do posla“

JAVNI POZIV

za mlade nezaposlene

# prijavljivanje za predstojeću obuku na radnom mestu za poslove elektromontera #

Javni poziv za mlade nazaposlene deo je nacionalnog projekta „Znanjem do posla“, koji se realizuje sredstvima obezbeđenim od strane Švajcarske organizacije za razvoj i saradnju SDC. Projektom rukovodi međunarodni konzorcijum NIRAS – IP Consult.

Javni poziv otvoren je za sve mlade nezaposlene, zainteresovane za obuke na radnom mestu i zapošljavanje u metalskoj industriji, i to za sledeću obuku:

  • Obuka za elektromontera

Obuka se realizuje u partnerstvu sa renomiranom i uspešnom kompanijom Elektromontaža doo Kraljevo, koja ia potrebu za zapošljavanjem elektromontera.

Ko se može prijaviti?

Ako imate do 30 godina (izuzetno do 35, ukoliko spadate u teže zapošljive grupe mladih) i nezaposleni ste, a želite da se obučavate i radite poslove elektromontera.

Šta dobijate prijavom na konkurs?

  • Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program obuke na radnom mestu za poslove elektromontera, koji su veoma traženi na tržištu rada. Program obuke na radnom mestu prilika je da se obučite za navedeno zanimanje, od strane jedne od najboljih kompanija za ovu vrstu posla u Srbiji, i da time unapreddite svoju konkurentnost na tržištu, odnosno steknete realne šanse za zapošljavanje u ovom perspektivnom i traženom zanimanju.

Kako je program osmišljen?

  • Obuka na radnom mestu sastoji se iz dva dela – manjeg teorijskog dela i najvećeg praktičnog dela obuke, koji se odvija u samoj kompaniji, koje imaju obučene mentore za obuku kandidata i potrebu za zapošljavanjem.
  • Svi kandidati tokom trajanja obuke dobijaju novčanu nadoknadu.
  • Za kandidate koji ostave najbolji utisak na praktičnom delu obuke i zadovolje zahteve partnerske kompanije, imaju realnu šansu da zasnuju radni odnos sa kompanijom Elektromontaža.

Očekivano vreme realizacije obuke: druga polovina avgusta 2021.

 Kako se možete prijaviti?

Na javni poziv zainteresovani kandidati i kandidatkinje prijavljuju se na jedan od sledećih načina:

  • Popunjavanjem prijavnog obrasca u prostorijama kompanije Elektromontaža, ulica Aerodromska 7
  • Popunjavanjem prijavnog obrasca elektronskim putem i slanjem na e-mail adresu info@rbcentar.org
  • Popunjavanjem google forme putem linka: https://forms.gle/u3F8DdzzioEnumNcA

Tekst Javnog poziva možete preuzeti na zvaničnom web sajtu Razvojnog biznis centra kragujevac www.rbcentar.org .

Sva eventualna pitanja možete postaviti putem mejla info@rbcentar.org ili putem telefona 034/502-557, u roku koji je predviđen konkursom.

Rok za prijavljivanje: 23.07.2021.