Posvećenost opštem dobru i napretku zajednice u svim segmentima života, sastavni je deo dugoročne strategije razvoja Eletromontaže. To je potvrđeno i ovog puta potpisivanjem sponzorskog ugovora sa Odbojkaškim klubom Ribnica Kraljevo.

Kao jedan od tri sponzora koji će narednih godinu dana biti garant materijalne stabilnosti kraljevačkog Kluba, s ponosom smo i ovog puta pokazali da je društvena odgovornost, kao mera uvažavanja opštih i pojedinačnih društvenih ineteresa, uz ostale temeljne principe, jedan je od imperativa naše poslovne politike.

Ujedinjeni u želji da osnažimo Klub i doprinesemo unapređenju odbojkaškog sporta, prilikom potpisivanja ugovora, podelili smo radost sa čelnicima OK Ribnica i najvišim predstavnicima Opštine. Naš domaćin, prvi čovek grada Kraljeva, nije skrivao zadovoljstvo ostvarenom saradnjom. Pozdravljajući prisutne, uz zahvalnost zbog podrške i poverenja kojim su tri moćne kompanije dale snažan vetar u leđa nekadašnjem osvajaču Kupa Jugoslavije, izrazio je uverenje da će na ovaj način, Ribnica  postati jača, stabilnija i spremnija za nove pobede.

U ime sponzora, medijima se obratio direktor kraljevačke Elektromontaže, Zoran Stanković. Govoreći o značaju ovakvih i sličnih akcija kojima se doprinosi jačanju i napretku društvu u celini, Stanković je istakao: „Društvena odgovornost, uz podršku sportu, kulturi, ili pak kroz pomoć onima kojima je najpotrebnija, nije, niti sme biti samo deo promotivne strategije i deklarativne korporativne kulture – već naprotiv, široko prihvaćena etička norma kojom se svakodnevno rukovodimo. Mogućnosti svakog od nas su različite, ali nam opšte dobro treba i mora biti zajednički cilj. Na taj način učinićemo da i najmanji koraci postanu uočljivi na blagodet celokupne zajednice, a na radost nas koji smo imali mogućnost i privilegiju da budemo deo plemenitih inicijativa.“

Glavni inspirator i posrednik u realizaciji sponzorskih ugovora bio je gospodin Dragoljub Zbiljić, aktuelni predsednik OK Vojvodina. U znak zahvalnosti, predsednik Skupštine kraljevačkog superligaša Stojan Paunović, uručio je gospodinu Zbiljiću dres OK Ribnica.