Kompanija „Elektromontaža“ iz Kraljeva dobitnik je prestižne regionalne nagrade „Biznis partner“ za 2018. godinu, koja se od 1995. godine dodeljuje kompanijama za poslovnu izuzetnost.

Zaštita životne sredine, visok stepen profesionalnosti u radu sa klijentima, društvena odgovornost kao i značajni poslovni rezultati, neki su od presudnih kriterijuma za dobijanje ovog priznanja.

Kao jedan od stubova privrede lokalne zajednice, „Elektromontaža“  Kraljevo, ovom se nagradom učvrstila na privrednoj mapi Srbije kao kompanija  za primer.

Svečana ceremonija povodom dodele priznanja, održanana je u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“ u prisustvu dobitnika nagrade, brojnih poslovnih partnera i drugih uglednih privrednika. Događaju su prisustvovali i brojni članovi Vlade, diplomatskog kora i mnoštvo ličnosti iz javnog i kulturnog života.

Nakon svečanog koktela dobrodošlice, usledila je press konferencija kako bi ugledne zvanice iz regiona imale priliku da se upoznaju sa korporativnim stilom poslovanja i proizvodnim programom nagrađenih kompanija.

Tokom ceremonije, na video bimu prikazan je spot o istorijatu firme, a uz svečanu večeru upriličen je poseban zabavni program u kome su učestvovali istaknuti umetnici iz regiona.

Hotel Crowne Plaza, Beograd